True
Mensen.TV - TV kijken via internet, de beste Mensen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Levenslang Met Dwang? - Alle afleveringen
Levenslang Met Dwang?
Levenslang met dwang?

De zeven deelnemers beginnen aan hun therapie. Een therapie waarin ze worden blootgesteld aan datgene waar ze bang voor zijn. Het is een heftige en emotionele start waarin angstgevoelens, die bij sommigen al 26 jaar lang het leven bepalen, moeten worden overwonnen. Door de steun van het therapeutenteam en Jan Kooijman slaat iedereen zich dapper door deze eerste lastige dagen heen waarin gelukkig ook kleine succesjes worden geboekt.Levenslang Met Dwang?
Levenslang met dwang?

We zien hoe dwang- en angststoornissen het leven van de zeven deelnemers compleet op zijn kop zet. Of ze nu extreme smetvrees, controledwang, angstgedachten of teldwang hebben, voor allen geldt dat het leven dat ze nu leiden geen leven meer is. De komende weken gaan ze onder leiding van vier gespecialiseerde therapeuten de strijd met hun dwang aan in de hoop uiteindelijk de controle over hun leven weer terug te krijgen. Jan Kooijman neemt ze mee naar een prachtige locatie in Limburg waar de deelnemers zullen starten met hun intensieve therapie.