True
Mensen.TV - TV kijken via internet, de beste Mensen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Mensen.TV

Koffietijd - Alle afleveringen

Koffietijd

Koffietijd: WAKEcUPCALL

Met in deze uitzending: -Presentator, muzikant en model Kay Nambiar vertelt over de belangrijke rol van body positivity bij het creëren van de perfecte zomerbody. -Noor de Groot en Saar Koningsberger vloggen over hun leven en hun kinderen. -Mabel Nummerdor en Jeanneke Scholtens schreven het boek 'Holy Fuck', met bijzondere weetjes over de toekomst van seks.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Gelukkiger door paarden

Met in deze uitzending: -May-Britt Mobach van Amayzine en Hilmar Mulder van Libelle praten over de mode-evenementen van deze zomer. -Susan Smit over de nominaties van de Gouden Strop. -Laura Hoitsema vertelt over haar organisatie Paard in Nood Spanje.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Desemtoast met knolsederijpuree, gepofte tuinbonen en ei

Met in deze uitzending: -Dj Rob van Someren van Radio 10 organiseert op 2 juni a.s. de Somertijd Reanimatiedag. Hij licht het belang hiervan toe. -Vrouwen begrijpen mannen niet altijd en vice versa. Hoe kijkt het mannenpanel aan tegen de verschillen tussen mannen en vrouwen?

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Wat te doen bij jeuk in het oor?

Met in deze uitzending: -Na een hartaanval volgde voor kunstenares Hella de Jonge een zoektocht naar haar fysieke problemen. De verhalen uit deze periode bundelde zij in haar boek 'Hartschade'. -Patrick Martens met het laaste showbizznieuws.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Afl. 191

Met in deze uitzending: -In het kader van zijn nieuwe boek 'Fit' vertelt Arie Boomsma alles over de weg naar een gezonder leven.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Wandelen is gezond

Met in deze uitzending: -Charly Luske vertelt over zijn theatertour 'The Story Of George Michael' en treedt op. -Fleur Bakker is de oprichtster van Refugee Company. Deze stichting koppelt vluchtelingen, zoals Michel Youssef, aan werk. -Modeblogger en royaltykenner Josine Droogendijk over het Britse royaltyhuwelijk.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: IJskoude vlierbloesem espresso

Met in deze uitzending: -Marthe, Klaasje en Hanne, alias K3, komen vertellen over de nieuwe theatershow. -Christijn Groeneveld raakte in 2014 ernstig geblesseerd tijdens een schaatstraining. Hij praat over zijn revalidatieproces en zijn werk als fotograaf. -Justine Marcella, hoofdredacteur van 'Vorsten', over de 47e verjaardag van koningin Máxima.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Waarom zitten wij in een kringetje op een verjaardag?

Met in deze uitzending: -Singer-songwriter Leonie Meijer brengt haar nieuwe single 'All That is Beautiful' ten gehore. -Saskia Maarse blogt en spreekt over de Nederlandse cultuur in relatie tot culturen in het buitenland. Samen met schrijfster en journalist Roos Schlikker bespreekt ze de typisch Nederlandse kringverjaardag, want Loretta is jarig!

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Van realityster naar vlogster!

Met in deze uitzending: -Pauline Wingelaar, bekend van het programma 'Echte Gooische Meisjes', is onlangs moeder geworden van haar tweede kind en vertelt hoe het moederschap haar vergaat. -Patrick Martens met het laatste showbizznieuws. -Pauline van der Loo is teamleider bij Jantje Beton en vertelt over een nieuw onderzoek naar buitenspelen.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Wat weet jij van voeding?

Met in deze uitzending: -Daan Nieber vertelt over de 'Keuringsdienst van Waarde Quiz'. -Daphne Lammers van 'RTL Nieuws' en Amber Brantsen van het 'NOS Journaal' bespreken het nieuws. -Hajar El Kahla en Ömerfaruk Susurlu praten over de IMC Weekendschool, die jongeren uit achterstandswijken in contact brengt met enthousiaste professionals uit verschillende vakgebieden.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Moederdag was nog nooit zo fleurig

Met in deze uitzending: -Patrick Martens over het Eurovisie Songfestival. -Columniste Eva Hoeke en Saskia Smith, hoofdredactrice Saskia Smith van de site 'Tis Hier Geen Hotel', over moederdag. -Ed Struijlaart treedt op. -Het mannenpanel over moeders.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Afl. 184

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. Ook is er ook aandacht voor nieuws en agendatips.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Indische hete makreel

Met in deze uitzending: -John Heitinga komt praten over het Ajax-kookboek van de Ajax Foundation. Hoe goed kan hij zelf eigenlijk koken?

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Jamai zingt voor ons zijn nummer 'Geen Tijd'!

Met in deze uitzending: -Jamai vertelt over zijn nieuwe album en treedt op. -Patrick Martens met het laatste showbizznieuws. -Presentatrice Gallyon van Vessem praat over een initiatief van Kinderhulp: het zomerpretpakket.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Wat at men zo'n honderd jaar geleden?

Met in deze uitzending: -Wolter Kroes is te gast en treedt op. -Maaike Timmerman van 'Goedemorgen Nederland' en Steef van Stiphout van 'Editie NL' bespreken het nieuws.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: "Iedereen werd vermoord, waaronder zijn broertje"

Met in deze uitzending: -Do vertelt over haar nieuwe, Nederlandstalige album en treedt op. -Dodenherdenking: Suzanne Bron is ambassadeur bij de Stichting Behoud Oorlogsherinneringen en Sally de Wijs vertelt het indrukwekkende verhaal van haar opa.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Het droompaleis van Madame de Berry

Met in deze uitzending: -Patricia Snel vertelt over haar nieuwe boek 'Expat Exit'. -De Nederlands-Ghanese skeletonner Akwasi Frimpong vertelt over zijn deelname aan de Olympische Winterspelen en zijn toekomstplannen. -Anke de Jong, hoofdredacteur van Glamour, Leonie Sterenborg, conservator in Tassenmuseum Hendrikje, en Lizzy van der Ligt, stylist en ontwerper, over de tas.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: "Zou jij in het verzet gaan?"

Met in deze uitzending: -De familie Pos werd bekend van 'Helemaal Het Einde en heeft nu een eigen realityserie. Ilona Pos komt haar ervaringen met ons delen.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: "Als we de kinderen niet in een box stoppen, hoeven ze ook niet te leren eruit te komen"

Met in deze uitzending: -Sofie van den Enk vertelt over haar nieuwe boek, 'De Schoolfabriek', over alles wat je moet weten voordat je kind naar school gaat. -Patrick Martens met het laatste entertainmentnieuws. -Schrijfster Mirjam Rotenstreich, echtgenote van A.F.Th van der Heijden en moeder van de in 2010 overleden Tonio, maakte het boek 'Tonio's Blik, Focus Op Zijn Katten'.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Wat viel Robbie Kammeijer op in het nieuws?

Met in deze uitzending: -Dionne Stax blikt terug op Koningsdag. -Robbie Kammeijer van 'Editie NL' bespreekt het laatste nieuws. -Dorien Ackerman, hoofd communicatie van Natuur & Milieu, over de prijs van vlees.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Afl. 175

Met in deze uitzending: -De tuin wordt omgebouwd voor een groot feest: het Koffietijd Koningsdagfestival!

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Heleen helpt vrouwen met borstamputatie aan passende lingerie

Met in deze uitzending: -Acteur Benja Bruijning over zijn rol in de film 'De Matchmaker'. -De Koffietijdvrouwen praten over het beschermen of juist het loslaten van je kind.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: De Stip: De loopfiets heeft het leven van Annelies veranderd

Met in deze uitzending: -Annejet van der Zijl en haar partner Jo Simons schreven samen de literaire thriller 'De Val van Annika S.'.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Bij-vriendelijke tuinen door de Bijenbrigade

Met in deze uitzending: -Fred van Leer vertelt over zijn nieuwe tv-programma, waarin hij mensen stylingadvies geeft. -Caspar Bürgi verhuisde met zijn vrouw naar Frankrijk om een bed & breakfast te beginnen. -Patrick Martens heeft voor ons het laatste showbizznieuws.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Door De Ogen Van: Fries restaurant in Amsterdam

Met in deze uitzending: -Albert Verlinde over 'Mamma Mia', de succesvolle musical die dit jaar terugkeert naar Nederland. -Vivienne van den Assem bespreekt het nieuws van het afgelopen weekend. -Kunstenaar Selwyn Senatori vertelt over zijn reis naar Nepal namens Dance4Life.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Pete Philly - Favorite Song

Met in deze uitzending: -The Partysquad treedt op en vertelt over de grote plannen in Azië. -Frank van der Lende over festivals en zomerhits.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Ali B liet zijn gabbers goed schrikken

Met in deze uitzending: -Martijn Koning en Najib Amhali over de nieuwe show van 'Gabbers'. -Patricia Bolwerk, oprichter van Stop pesten Nu!, en gedragswetenschapper Beau Oldenburg over de landelijke Dag Tegen Pesten.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Barista Yakup maakt heerlijke drankjes in zomersferen!

Met in deze uitzending: -Jandino doet alles uit de doeken over de reprise van 'Keihard' en zijn nieuwe projecten. -Adjunct-hoofdredacteur Philip Fontani van Quest Magazine vertelt alles over Quest Junior. -Saba Douglas-Hamilton is voorzitter van de Future For Nature´s International Selection Committee en licht toe waar de organisatie Future For Nature voor staat.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Mooier met Mika: Een stukje korter voor Yasmin

Met in deze uitzending: -Fajah Lourens vertelt over haar nieuwe boek, 'Killerbody 3: Back In Shape'. -Schrijver Bas Steman over zijn nieuwe, autobiografische roman. -Patrick Martens met het laatste showbizznieuws. -Dierenarts Piet Hellemans en documentairemaakster Karen Soeters over zwerfhonden op Curaçao.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: "Bestaan er ook weerwolven in rolstoelen?"

Met in deze uitzending: -Paul van Loon praat over zijn kinderboekenreeks 'Dolfje Weerwolfje'. -Qmusic-nieuwslezeres Fien Vermeulen en Jan Ad Adolfsen, nieuwslezer bij BNR Nieuwsradio, bespreken het nieuws.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.