True
Mensen.TV - TV kijken via internet, de beste Mensen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

29-03-2024
Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Telstar - Jong FC Utrecht

24m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 29 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting VVV-Venlo - TOP Oss

16m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 29 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting VVV-Venlo - TOP Oss

14m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 29 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Den Bosch - FC Dordrecht

22m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 29 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Eindhoven - SC Cambuur

25m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 29 maart.



3voor12 presenteert
3voor12 presenteert: Afl. 1

De zachtaardige popliedjes van zanger/producer Benny Sings kregen nog nooit zoveel grandeur als tijdens zijn bijzondere optreden in Theater Carré, opgenomen begin december 2023, tevens twintigjarig jubileum van zijn debuutalbum.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting De Graafschap - Jong AZ

20m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 29 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Helmond Sport - Willem II

22m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 29 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting NAC Breda - MVV Maastricht

25m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 29 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting ADO Den Haag - FC Groningen

17m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 29 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Emmen - Jong Ajax

23m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 29 maart.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Leon Verdonschot met de 'Haagsche Historie'. * Thomas van Groningen met 'De week van Thomas'. * Frans Timmermans vindt de investeringen in ASML volstrekt onvoldoende. * Alexandra van Huffelen over haar bezoek aan Aruba, Curaçao en Sint-Maarten.





Ziggo Sport voetbal


Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 55 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 29 maart, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 9

Na een succesvol hoogseizoen maakt de familie Kraan zich klaar voor de sluiting van de camping. De laatste gasten checken uit. De prullenbakken worden geleegd en de keuken krijgt een grote schoonmaakbeurt. Eindelijk, na zeven maanden non-stop werken, komt er ruimte voor het gezin. Bij de familie Jelies maken de kinderen zich op voor hun eerste schooldag in Spanje. Vader Johan hoeft in tegenstelling tot in Nederland niet voor die tijd al naar het werk. Hij kan nu dus samen met Janneke het ochtendritueel verzorgen.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Draagvlak asielopvang onder druk? Komende maanden moet het het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) op zoek naar duizenden nieuwe opvangplekken. COA-bestuurder Joeri Kapteijns is te gast. * Kinderen Gaza overlijden door ondervoeding. Een einde aan de oorlog in Gaza lijkt niet zicht. Volgens het Palestijnse ministerie van Gezondheid zijn zeker 27 kinderen overleden aan de gevolgen van ondervoeding. We spreken Janti Soeripto, bestuursvoorzitter van Save the Children.* Beyoncé waagt zich aan countrymuziek. Haar nieuwe album wakkert de discussie over racisme in de countrymuziek weer aan.



De Geknipte Gast
De Geknipte Gast: Afl. 8

Ben Cramer (77) is nog steeds actief als zanger op feesten en partijen. Hij werd bekend door zijn hits Zai Zai Zai en De Clown. Ook speelde hij 425 keer de hoofdrol in The Phantom Of The Opera. Ben zingt al als jonge jongen. Hij toerde de wereld rond langs allerlei songfestivals, waarmee hij ook prijzen won. Hij vertelt over een Japanse vrouw die veel indruk op hem maakte. Hij ontmoette haar op een van deze reizen. Ook vertelt hij dat hij een ICD-draagt, een geïmplanteerd apparaatje dat hem kan redden bij een hartstilstand.



The Passion
The Passion: Afl. 4

Het paasverhaal voor iedereen. De veertiende editie van The Passion, live vanuit Zeist. Het thema van dit jaar is: Ik geloof in jou.



Flikken Maastricht
Flikken Maastricht: Afl. 9

Tijdens een etentje belaagt een groepje opgeschoten jongens Nico op de WC. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een belager knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met Maurice's vriend in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Wolfs heeft daar niet echt zin in, maar als hij ontdekt dat de buurman niet echt zuiver op de graat is, zet hij het onderzoek door. Romeo heeft last van bezorgers die niet op de afgesproken tijd leveren, waardoor Marion er alleen voor staat bij een aangifte van aanranding.



3 op reis
3 op Reis: Afl. 24

Freddy vervolgt zijn culinaire reis door Spaans Baskenland. In het binnenland bezoekt hij een appelboerderij waar hét drankje van de regio wordt gemaakt: cider. Aan de kust bezoekt hij het vissersdorpje Zumaia waar een octopusfestival plaatsvindt. Freddy sluit zijn reis af met een hike naar de hoogste top van Baskenland in het natuurgebied: Aizkorri-Aratz.



2 voor 12
2 voor 12: Afl. 7

Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.



PSV
PSV: SPELERSHOME 🏡 | Kind van de club Jordan Teze: 'Ik ben nu een heel stuk verder' 📈

In de serie 'spelershome' spreken we uitgebreid met onze spelers. In deze aflevering schuift Jordan Teze aan bij Maddy. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 65

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 11

Het is een ware plaag: ongewenste e-mails. Soms is het reclame, soms zijn het phishingmails met risicovolle linkjes. De grote vraag is: hoe kom je ervan af?



AFC Ajax
AFC Ajax: Kenneth Taylor 🤝 Club van 100 | 'Het is een droom die uitkomt' 💭

Kenneth Taylor heeft de mijlpaal van 100 wedstrijden voor Ajax bereikt, waarmee hij tot de Club van 100 behoort. We blikken met de middenvelder terug op een aantal bijzondere momenten die hij bij Ajax tot dusver heeft meegemaakt en verassen hem met een videoboodschap van zijn beste vriend Brian Brobbey. #KennethTaylor ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



First dates
First Dates: Afl. 13

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 64

Valentijn bezoekt in Den Haag de Pastoor van Arskerk, in de jaren 60 ontworpen door een niet gelovige architect. Van buiten lijkt het een bunker, binnen vallen de labyrintachtige indeling, hoogteverschillen en het lichtspel op. * Ramon en bodemvisser Chiel gaan bij IJmuiden uit vissen op schar. Een ondergewaardeerde vis, die wat hen betreft meer aandacht verdient. * Vogelaarsechtpaar Camilla en Arjan gaan op pad in de Biesbosch vanwege een bijzondere reden: een speciale BinnensteBuiten-aflevering op 3 april: Nederland, Waterland Vogelland, met unieke beelden van waterrijke natuurgebieden die van levensbelang zijn voor miljoenen vogels.



Feyenoord
Feyenoord: Game Over - Lutsharel Geertruida, Dubbel T, Reevsenn

Beluister op Spotify: Klik hier Kind van Zuid op Feyenoord ONE: Klik hier Over” - Lutsharel Geertruida, Dubbel T, Reevsenn Regie: Jaco Pattikawa Uitvoerend Producent: Mitch Schomaker Productie: Mascha Lange, Eva van Vliet Camera/Edit: Lionel Clarijs Gaffer: Joeri Speetjens Assistentie: Max Bijl, Kimmy van Dijk Met dank aan: Familie Geertruida Leegreg Fer Romy Aravena Jeandrew Boeldak Ailton Dias Urgill Dalen ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 43

Heleen van Royen zit aan de rechterhand van Jeroen. * Twaalf directeuren van het Nationaal Programma Leefbaarheid en Veiligheid willen dat werklozen en asielzoekers in betere buurten worden gehuisvest. Aan tafel NPLV-directeuren Ron Meyer en Marco Pastors. * Queen B is back! Haar country-album Cowboy Carter leidde al voor verschijning tot een hoop commotie. We bespreken het met Peter Kwint, Veronica van Hoogdalem en Laila Frank. * Onno Blom schuift regelmatig aan over zijn literaire helden. Morgen zou één van hen, Gerrit Komrij, 80 jaar zijn geworden. De literaire duizendpoot was bij het grote publiek bekend door zijn snoeiharde tv-recensies.



PSV
PSV: Met frisse energie weer terug naar de Eredivisie 🫡

De voorbeschouwing op N.E.C. - PSV. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 89

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

De eerste 24 uur van deze switchdate zitten erop, dus de singles nemen afscheid van elkaar en wisselen van date. Laura en Maiki hebben meteen al heel veel raakvlakken. Bij Dennis en Simone hangt er ook meteen een strike in de lucht.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 11

In cultuurmagazine Route C deze keer: Ambachtelijk letterhakker Michiel Deylius.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Hij staat bekend om zijn snelle wisseltrucs, hangt ondersteboven aan een brandend touw

Hij staat bekend om zijn snelle wisseltrucs, hangt ondersteboven aan een brandend touw en laat zich vastketenen in een kist onder water: illusionist Hans Klok. Janouk mag hem assisteren bij een truc op het podium en ze komt erachter dat dat behoorlijk pittig is. De cowboys leren hoe je een goeie show geeft.





Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 15

Dorian Bindels en Stephanie van Eer nemen het op tegen Rein van Duivenboden en Sterre Koning.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 76

Passagiers veroorzaken steeds vaker overlast in vliegtuigen, oud-KLM-purser Martin weet er alles van * Veel verkeersoverlast in Noord-Holland verwacht zodra Rijkswaterstaat begint met brugversteviging A7 * Wetsvoorstel 'haardiscrimminatie' aangenomen in Frankrijk * Groot tekort aan artsen buiten het ziekenhuis



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 64

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



FORMULA 1
FORMULA 1: Alesi 🆚 Mansell - 1994 Battle! #shorts

It's a classic battle in the rain—Jean Alesi races against Nigel Mansell at Suzuka, Japan, in 1994. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Are we looking in the eyes of the beast - Tafel van Feshtali

Ontdek de ongefilterde waarheid in "Oog in oog met het beest", waar Naomi Wolf de confrontatie aangaat met de grote onderwerpen die de mainstream media liever mijden. Met onverschrokken moed en een scherpe pen onthult Wolf de misstanden in onze samenleving, van de falende gezondheidszorgrespons op COVID-19 tot de invloed van geloof in Amerika. Dit diepgaande onderzoek is een aanklacht tegen de media en politiek, en een krachtige oproep om de waarheid te verdedigen, hoe hoog de prijs ook mag zijn. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Brugklas
Brugklas: Afl. 110

Yuna nodigt de hele klas uit voor haar verjaardag. Als blijkt dat Ruby ook een verjaardagsfeestje organiseert, dreigt Yuna's eigen feestje flink in het water te vallen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 65 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 29 maart, 17:48 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: DIT IS HET MEEST BIJZONDERE MOMENT VAN ONZE HAWAII VAKANTIE!😍

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 9

Violet knapt gelukkig langzaam op. Anna vertelt haar geheim uiteindelijk toch aan Mary. Edith bevindt zich in een lastige situatie en krijgt steun. Rose raakt meer en meer in de ban van Jack Ross.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 63

Nergens ter wereld is wielrennen zo verbonden met de geschiedenis als in België. Flip van Doorn schreef er een boek over: De Ronde van België. * Jeroen van Veen verloor zijn zoon door een hersentumor. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum besloot hij om een jaar lang iedere dag te gaan hardlopen. * Op 30 maart 1924 zond de Nederlandsche Seintoestellen Fabriek via een telefoonverbinding voor het allereerst een concert van het Concertgebouworkest uit op de radio. Dit jubileum wordt gevierd met een live-uitzending gepresenteerd door Selma van Dijk. * Robèrt van Beckhoven maakt iets voor Pasen. * The Kik treedt op.



FORMULA 1
FORMULA 1: INSIDE STORY: Oliver Bearman's Historic F1 Debut | 2024 Saudi Arabian Grand Prix | Lenovo

We take a look back at this incredible weekend in Saudi Arabia as Oliver Bearman replaced Carlos Sainz for Ferrari and scored points on his F1 debut at just 18 years of age. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier





MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: IK KOCHT DE RAARSTE OORBELLEN van HET INTERNET! - DEEL 2 || Fan Friday

Normaal gesproken denk je niet zo aan oorbellen, maar wat als ik je een collectie aan HELE GEKKE TOFFE GRAPPIGE oorbellen laat zien? Aansteker, zakmesje, schoenen.. Je kan het zo gek niet bedenken! 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 88

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 33

Vera, de dochter van Wilma Snakenborg, vertelde als klein meisje al dat ze 'hemelmeisje' zou worden. Als Vera 10 jaar is en ze met het gezin op vakantie zijn, gaat er een orkaan over de camping waardoor een boom boven op Vera valt. Nu Wilma zelf ongeneselijk ziek is, wacht voor haar een weerzien met Vera sneller dan gedacht. * Op Goede Vrijdag bestelt Jos Werkman op zijn sterfbed een prachtig paasboeket voor Mariska. Sindsdien zet Mariska elk jaar met Pasen een grote bos gele tulpen op zijn graf. Mariska was liever oud geworden met Jos, maar is ontzettend dankbaar dat ze zeven jaar zo gelukkig mocht zijn met haar grote liefde.



vThorben
vThorben: Warden Verslaan Voor Mijn SPECIALE Cadeau! (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar Warden Verslaan Voor Mijn SPECIALE Cadeau! (Bloemburg) Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: DIT GAAT HET HUIS ECHT VERANDEREN! #3881

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



OnneDi
OnneDi: GEVAARLIJKSTE EILAND TER WERELD! De reis van John Allen Chau | MISDAAD & MYSTERIE

SHOP HIER IN MIJN SELLPY SHOP: Klik hier (samenwerking) ACTIE! Luister 30 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: Klik hier (Affiliate link/samenwerking) Bekijk hier het kanaal van KyotoRobato: Klik hier 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik Abonneer gratis op mijn kanaal via: Klik hier MIJ VIA SOCIAL MEDIA ▻ INSTAGRAM - Klik hier TIKTOK - @OnneDi ▻ FACEBOOK - Klik hier E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl



Feyenoord
Feyenoord: OFFICIAL TRAILER | 🎞 DOC: KIND VAN ZUID

Na een feestelijke première donderdagavond in Rotterdam is de documentaire ‘Kind van Zuid’ vanaf nu te zien op Feyenoord ONE. In de door de club geproduceerde DOC staat Lutsharel Geertruida centraal; de international laat hierin voor het eerst op beeld van zich horen. Bekijk de documentaire via: Klik hier ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier









AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Martens: 'Gevoel en niveau weer oppakken' | Voorbeschouwing

De voorbeschouwing van Maarten Martens op de thuiswedstrijd tegen Vitesse. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier





Vitesse
Vitesse: VOORBESCHOUWING | ''We moeten als team bij elkaar blijven'' ⚽️

Voorbeschouwing voor AZ vs Vitesse. #Vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



AFC Ajax
AFC Ajax: Ajax Vrouwen in de UEFA Women's Champions League | Pure Winst 🌟

De UEFA Women's Champions League niet gewonnen, maar wel gewonnen met de Women's Champions League. Deze video laat het verhaal van de Europese campagne zien door de ogen van de Ajax Vrouwen en fans. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: TOEMBA | Kinderliedjes | Karaoke | Minidisco

Zing mee met de karaoke van het kinderliedje: Toemba. In het bos, in het bos, hangen we aan lianen, we schieten niet met pijl en boog, dat doen we met bananen Kijkwijzer: AL In het bos, in het bos Hangen we aan lianen We schieten niet met pijl en boog Dat doen we met bananen Toemba toemba toemba toemba toemba toem-ba Toemba toemba toemba toemba toemba toem-ba In het bos, in het bos Wonen krokodillen Ze eten niet, ze drinken niet Ze bijten in je billen Toemba toemba toemba toemba toemba toem-ba Toemba toemba toemba toemba toemba toem-ba In het bos, in het bos Wonen bavianen Ze eten daar en slapen daar En hangen aan lianen Toemba toemba toemba toemba toemba toem-ba Toemba toemba toemba toemba toemba toem-ba In het bos, in het bos Wonen heel veel dieren Ze eten wat en dansen wat Er is altijd wat te vieren Toemba toemba toemba toemba toemba toem-ba Toemba toemba toemba toemba toemba toem-ba In het bos, in het bos Hangen we aan lianen We schieten niet met pijl en boog Dat doen we met bananen Toemba toemba toemba toemba toemba toem-ba Toemba toemba toemba toemba toemba toem-ba Toemba toemba toemba toemba toemba toem-ba Toemba toemba toemba toemba toemba toem-ba Toemba toemba toemba toemba toemba toem-ba Toemba toemba toemba toemba toemba toem-ba Toemba toemba toemba toemba toemba toem-ba Toemba toemba toemba toemba toemba toem-ba Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: DE WIELEN VAN DE BUS - REMIX | Kinderliedjes | Leer de Dans | Minidisco #

#shorts van de dans van het kinderliedje: De wielen van de bus gaan rond en rond… Kijk de volledige clip: Klik hier AL TEKST VAN DE WIELEN VAN DE BUS De wielen van de bus gaan rond en rond Rond en rond, rond en rond De wielen van de bus gaan rond en rond Als de bus gaat rijden De deuren van de bus gaan open en dicht Open en dicht, open en dicht De deuren van de bus gaan open en dicht Als de bus gaat rijden De lampen van de bus gaan aan en uit Aan en uit, aan en uit De lampen van de bus gaan aan en uit Als de bus gaat rijden De mensen in de bus gaan op en neer Op en neer, op en neer De mensen in de bus gaan op en neer Als de bus gaat rijden De wissers van de bus gaan heen en weer Heen en weer, heen en weer De wissers van de bus gaan heen en weer Als de bus gaat rijden De toeter van de bus zegt toet-toet-toet Toet-toet-toet, toet-toet-toet De toeter van de bus zegt toet-toet-toet Als de bus gaat rijden De bel in de bus doet tring tring tring Tring tring tring, tring tring tring De bel in de bus doet tring tring tring Als de bus moet stoppen De deuren van de bus gaan open en dicht Open en dicht, open en dicht De deuren van de bus gaan open en dicht Als de bus gestopt is De buschauffeur zegt dag allemaal Dag allemaal, dag allemaal De buschauffeur zegt dag allemaal Als hij weer gaat rijden De wielen van de bus gaan rond en rond Rond en rond, rond en rond De wielen van de bus gaan rond en rond Als de bus gaat rijden De wielen van de bus gaan rond en rond Rond en rond, rond en rond De wielen van de bus gaan rond en rond Als de bus gaat rijden Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes





Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: Afl. 14

Goede Vrijdag. Waarom heet deze dag eigenlijk zo, terwijl Jezus ondraaglijk heeft moeten lijden aan het kruis? Jurjen ten Brinke staat hierbij stil. De liederen die gezongen worden sluiten hierbij aan in de aanloop naar Pasen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 60

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn fractievoorzitter ChristenUnie Mirjam Bikker, tech-expert Ben van der Burg en directeur H'Art Museum en Nieuwe Kerk Amsterdam Annabelle Birnie. Met hen hebben we het over de tradities rondom Pasen, over de gevaren van Big Tech-bedrijven en over de Nationale Museumweek.





Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 20

Julia heeft de muizelen. Hierdoor mag ze een week lang niet naar buiten en dus ook Sam niet zien. Hoe moet ze nu met haar vriend spelen?



Kindertijd
Kindertijd: Afl. 40

Stoer toont een portretje van een kleuter die een superstoere activiteit doet, zoals bijvoorbeeld kickboxen, BMX-fietsen of motorcross. In Kijk mij nou mogen kleuters laten zien wat zij belangrijk of leuk vinden. Of het nu gaat om een radslag, een kunstje of het zingen van een lied.



Ezel Chiel
Ezel Chiel: Afl. 10

Anne heeft paaseitjes gekregen, maar nadat ze verteld heeft over de vrienden van Jezus die niet kunnen geloven dat hij weer leeft, zijn de eitjes weg.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: OPA GOOiT LUCiLLA iN iJSKOUD ZWEMBAD ... | Bellinga Vlog #3122

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 88

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 20

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 64

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 28

Voor kunstenaar Davitha van de Kuilen is geloof niet iets dat enkel voorbijkomt in filosofische gesprekken met een glas wijn bij maanlicht. Toen zij worstelde met diep verdriet over een niet uitgekomen kinderwens, voelde ze Jezus heel dichtbij.