True
Mensen.TV - TV kijken via internet, de beste Mensen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

17-03-2024
PSV
PSV: HIGHLIGHTS | LAST-MINUTE WINNER 🥵😍

The highlights of PSV - FC Twente ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



AFC Ajax
AFC Ajax: Highlights Sparta Rotterdam - Ajax | Eredivisie

De samenvatting van het duel tussen Sparta Rotterdam en Ajax in de Eredivisie. #spaaja ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Adieu God?
Adieu God?: Afl. 2

Als kind hoopte acteur Rick Paul van Mulligen lange tijd dat God zich aan hem zou openbaren. In het Groningse Uithuizen voelde hij zich een buitenbeentje. Hij werd gepest en voelde zich vaak eenzaam. Op die momenten zocht hij steun bij God, maar een antwoord bleef uit. In zijn puberteit zocht hij de confrontatie met zijn ouders en stopte hij met naar de kerk gaan, maar hij is nooit helemaal losgekomen van God. Zijn kinderen doopte hij zelf stiekem in het zwembad. Nu zijn moeder alzheimer heeft, is hij jaloers op de steun die zijn ouders vinden bij hun geloof.





Ziggo Sport voetbal




De Sociëteit
De Sociëteit: Afl. 8

Inclusieve talkshow waarin de actualiteit op politiek, maatschappelijk en cultureel gebied wordt doorgenomen. Het programma voert het gesprek van de week, maar met een open insteek. De Sociëteit wordt gepresenteerd vanuit Amsterdam.





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 77 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 17 maart, 22:32 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma





NOS Studio Voetbal
NOS Studio Voetbal: Afl. 10

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.



Argos Medialogica
Argos Medialogica: Afl. 1

Welke rol speelden de media bij de verkiezingswinst van Geert Wilders? De overwinning van de PVV bij de laatste Kamerverkiezingen kwam voor velen als een verrassing, ook voor de pers. Hoe kan dat? Een reconstructie van de verkiezingscampagne van Geert Wilders. Hoe gaat een van de invloedrijkste politici van het land om met journalisten en zij met hem? Aan het woord komen o.a. Frank Hendrickx (de Volkskrant) en Maurice de Hond (Peil.nl).







Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Niets te kiezen in Rusland - Arrestaties op laatste verkiezingsdag. Drie dagen lang mochten Russen stemmen, maar ze hadden niets te kiezen. Al stonden er vier kandidaten op het stembiljet, Poetin wil een vijfde termijn, tot 2030, en zal zeker winnen. Volgens het team van overleden oppositieleider Aleksej Navalny namen in Moskou en Sint-Petersburg duizenden mensen deel aan het stille protest tegen Poetin. Tientallen mensen zijn gearresteerd, meldt mensenrechtenorganisatie OVD-info. We praten met correspondent Geert Groot Koerkamp in Moskou, verslaggever Gert-Jan Dennekamp en Europacorrespondent Saskia Dekkers in Riga, de hoofdstad van Letland.



Nachtdieren
Nachtdieren: Afl. 7

Raven steekt de Noordzee over om op zoek te gaan naar nachtbrakers in het altijd rumoerige Londen. Raven loopt langs het kantoor van zakenman Julian en treft hem daar met monnik Gangri Karma Rinpoche aan; Julians leermeester, die hem s'nachts meditatieles geeft. Een huis belegd met felgekleurde mozaïeksteentjes trekt Ravens aandacht in een grauwe woonwijk. Op straat ontmoet Raven Shalaka, die op weg is naar haar laatste comedyshow van de nacht. Diep in de nacht treft Raven tussen de dronken Engelsen vier nuchtere mannen: de Street Pastors. En in het vroege ochtendgloren komt Raven de melkwagen van Milkman Micky tegen.



Metropolis
Metropolis: Afl. 4

De woningnood blijkt niet alleen in Nederland hoog te zijn. Mike woont in een vrachtwagen in Wales, maar zou het nooit meer anders willen. In tegenstelling tot de Nigeriaanse Theo, die noodgedwongen op zijn werk blijft slapen omdat woningen onbetaalbaar zijn. In Peru biedt de stad beperkte woonruimte, maar je kunt nog wel op het water wonen!









Heel Holland bakt
Heel Holland Bakt: Afl. 8

De spanning stijgt. De bakkers hebben alles gegeven en nu is de eindstreep in zicht. De finalisten kunnen even op adem komen tijdens de eerste opdracht. Ze moeten namelijk suikerblazen. Tijdens het spektakelstuk, de laatste opdracht van het seizoen, moeten de bakkers zich van hun meest romantische kant laten zien en een spectaculaire voorjaarsbruidstaart bakken. Wie van de drie neemt de bokaal in ontvangst en mag zich De Beste Thuisbakker van Nederland 2024 noemen?



De wereld van de Chinezen
De wereld van de Chinezen: Afl. 5

In een reeks ontmoetingen met zowel Chinezen als Mongolen schetst Ruben een zorgelijk beeld van een land dat democratisch heet te zijn. De lange arm van China reikt helaas makkelijk over de grens. Het enorme Mongolië, dat slechts 3,5 miljoen inwoners telt, ligt ingeklemd tussen communistische giganten Rusland en China. Grote internationale musicalproducties moeten de wereld laten zien dat zij anders zijn: onafhankelijk en democratisch. Maar ondertussen is er, onder druk van China, geen plek voor anti-Chinese geluiden en zijn vluchtelingen uit China, die de onderdrukking in naburig Inner-Mongolië ontvluchten, niet veilig in Mongolië.





FORMULA 1
FORMULA 1: Schumacher Launches Over Barrichello! 🤯 #shorts

One of the biggest collisions that put Ralf Schumacher in the sky, and took eight drivers out before the first corner of the season. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 11

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Postcode Loterij Miljoenenjacht
Postcode Loterij Miljoenenjacht

Bekijk aflevering 2 van Postcode Loterij Miljoenenjacht uit seizoen 8 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 17 maart, 19:56 uur bij SBS6. Postcode Loterij Miljoenenjacht is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Groenteman op zondag
Groenteman op zondag: Afl. 8

Tom Lanoye herschreef Macbeth, de beroemde tragedie van William Shakespeare. Zijn Lady+Lord MacBeth wordt in de theaters begeleid door livemuziek van het ensemble Black Pencil. In de rubriek Teenage Kicks een gesprek met stand-upcomedian en cabaretier Kasper van der Laan over zijn vroegste culturele en muzikale invloeden. Adriaan van Dis en Olga Zuiderhoek recenseren de voorstelling 'Versus', met Vincent van der Valk, 'Ntianu Stugeren en het Cello Octet Amsterdam en 'Marlene', een muziektheaterstuk met Sven Ratzke in de rol van Marlene Dietrich.



Je Zal Het Maar Hebben Junior
Je Zal Het Maar Hebben Junior: Afl. 6

Minck (10) is erg klein voor zijn leeftijd omdat hij broze botten heeft. Raïsha ontmoet echter niet een broos jongetje, maar juist een zakenman in spe. Daniel (14) heeft ARFID. Eten is voor hem elke dag weer een opgave. Raïsha eet juist alles en probeert te begrijpen wat het betekent als eten niet leuk en lekker is, maar eng en vies.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Sparta Rotterdam - Ajax

16m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 17 maart.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 77

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



NOS Studio Sport Eredivisie
NOS Studio Sport Eredivisie: Afl. 10

Samenvattingen van de voetbalwedstrijden in de Eredivisie, met analyses van Leonne Stentler.



vtwonen weer verliefd op je huis
vtwonen: Weer Verliefd op je Huis

Jessamine en Philyan ontmoeten elkaar tijdens een Latinfeestje en na een spannende dans slaat de vonk direct over. Ze zijn nog maar net samen als ze kersverse ouders worden van liefdesbaby Aline. Een jaar geleden kochten zij als jong gezin dit nieuwbouwhuis in Rhoon. Ze vielen voor de specifieke vaste elementen, zoals de trap in het midden van de woonkamer en de schuifpuien voor en achter. Maar een jaar verder worstelen ze nog steeds met de indeling en de volledige eethoek ontbreekt nog steeds. Waar zij juist geprikkeld wil worden met een discobal aan het plafond en een knalroze bank, wil hij een prikkelarme, moderne omgeving met donkere tinten. Hoogtijd dat dit frisse jonge stel een thuis krijgt waarin ze zich kunnen focussen op het gezinsleven.





Groep 8 aan de macht
Groep 8 aan de macht: Afl. 1

Emma en Sahil zijn bij een groep 8 in Noord-Brabant waar de automobilisten alle regels aan hun laars lappen. Ze parkeren overal én er zijn niet genoeg zebrapaden. Onze knappe koppen hebben er genoeg van en gaan de straat op om het dorp eindelijk veilig te maken met eigen borden, nepagenten en geïmproviseerde zebrapaden.



Rachel valt binnen
Rachel valt binnen: Afl. 3

Bij de Koninklijke Marechaussee (KMAR) moet je onder hoge druk gefocust blijven. Rachel krijgt extreme stresstraining om dit te leren. In Nederland kun je naast een boete en een gevangenisstraf ook een werkstraf krijgen: wat moet je dan doen en is dat wel echt een straf? En wat als je als agent een melding krijgt dat er een overleden persoon is aangetroffen. Rachel gaat mee met agent Stijn en kijkt hoe hij hiermee omgaat.



Podium Klassiek
Podium Klassiek: Afl. 11

Hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder adviseert veel samen te zingen. Het Kobra Ensemble zingt Tuulet van Tellu Turkka. * Jonge Held-pianist Samuel Frerichs (14) speelt Almost like being in Love. * Huispianist en componist Rembrandt Frerichs speelt met De Staalmeesters een deel uit zijn eigen geschreven pianoconcert. * De Hoge Tafel: Sopraan Lilian Farahani vertelt over synesthesie. Violiste Rosanne Phillipens speelt smet pianist Frank van de Laar de Romance van Amy Beach. * Rosanne Phillipens, Julia Phillipens, Floor le Coultre, Niek Baar, Anna den Herder, Joel Waterman, Anastasia Feruleva en Sebastiaan van Halsema spelen Enescu's octet.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 10

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



Gio
Gio: 112 BELLEN! ER LOOPT IEMAND IN MIJN HUIS! 🚨

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 11

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Taarten van Babel
Taarten van Babel: Afl. 11

Mohamed maakt een taart voor zijn broer Yahya die hem, toen ze klein waren, altijd veilig naar school bracht in Syrië. Ook kocht Yahya parfum voor hem. Kortom, een hele zorgzame grote broer, en Mohamed wil hem in het zonnetje zetten met een grote taart waar ook zijn zeven broertjes en zusjes van kunnen eten.



VPRO Boeken
VPRO Boeken: Afl. 4

Anne Broeksma heeft een toevallige ontmoeting met een schubdier, waardoor ze in de ban raakt van het boomdraakje. Al haar tijd en spaargeld gaat naar dit bijzondere diertje. Ze schreef er Een verhaal met schubben over. Chris Keulemans onderzoekt waar de grenzen van solidariteit liggen in de wereld van protest. Hij neemt ons mee naar pleinen, demonstraties en verzetsbewegingen in zijn boek Verzet.



Enkeltje Verweggistan
Enkeltje Verweggistan: Afl. 1

De negenjarige Brabantse Isabel verhuist met haar broertje en ouders naar Jordanië in het Midden-Oosten. Ze gaan in de enorm grote hoofdstad Amman wonen. Hoe is het om van de polder in de chaos van een drukke wereldstad terecht te komen?



Kruispunt
Kruispunt: Afl. 8

Wie maakt de wereld het best een beetje mooier? Deze week werd de Kans Inspiratieprijs uitgereikt aan drie projecten, waar vrijwilligers zich onbaatzuchtig inzetten voor kwetsbare medemensen. Bij Friends4Friends trekken Friese jongeren op met jonge nieuwkomers om ze op weg te helpen in onze samenleving. Casa Migrante biedt een warm thuis voor Spaanstaligen die zijn vastgelopen in onze maatschappij. En bij het Haagse Respijthuis Housemartin kunnen zieke mensen zonder dak boven hun hoofd terecht om aan te sterken. Wie inspireert het meest?







Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting sc Heerenveen - Feyenoord

21m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 17 maart.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting FC Utrecht - N.E.C.

24m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 17 maart.



FORMULA 1
FORMULA 1: Alonso & Gutierrez 2016 Crash 😬 #shorts

Watch one of the most dramatic starts in Melbourne, where Fernando Alonso had a barrel roll following a collision with Esteban Gutierrez. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: TOCH MAAR EVEN NAAR DE SPOEDEISENDE HULP! #3868

Deze video is in samenwerking met air up. Gebruik mijn code “knolup10” voor 10% korting bij Klik hier 💦 Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting MVV Maastricht - Roda JC

22m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op zondag 17 maart.



Ziggo Sport voetbal


DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: We hadden nog nooit in zo’n groot vliegtuig gevlogen ✈️🆎👍 #shorts #debellingas

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting FC Volendam - AZ

23m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 17 maart.



Venny & De Bims
Venny & De Bims: Afl. 10

Venny loopt weg van huis, maar beseft dat dit ook geen oplossing is. Ze komt met een plan om haar moeder te confronteren.



Hoop Helder Hulleman
Hoop Helder Hulleman: Het Bruine Goud Van De Schotse Hooglander | Grond, Stront & Water #2

Steun ons: Word lid en bekijk exclusieve video’s en extra behind the scenes op svenhulleman.nl



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 11

Iedereen naar school. Ook in Nepal is dat het credo, maar dat is lang niet vanzelfsprekend voor meisjes. Met dit project verbeteren we de toegang tot goed onderwijs op maar liefst 55 scholen.



Buitenhof
Buitenhof: Afl. 10

Over de lijn oud-Rusland-correspondent Eva Hartog over het verloop van de Russische verkiezingen. * Is Nederland arrogant on te denken dat ASML altijd in Nederland zal blijven? Te gast is Jeroen Dijsselbloem, burgemeester van Eindhoven. * Informateur Kim Putters legde de mogelijkheid van een programkabinet op tafel. We praten erover met Martin van Rooijen, staatssecretaris in kabinet-Den Uyl, en met Lamyae Aharouay, politiek verslaggever van NRC. * Staat de vrouwelijke seksualiteit onder druk? Aan tafel seksuoloog Rik van Lunsen en programmamakers Krista en Marcelle Arriëns, beter bekend als de Sekszusjes.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Beboet voor het volgen van de artseneed - De Andere Tafel

De Andere Tafel is een samenwerkingsverband tussen De Andere Krant en Café Weltschmerz. Dit programma brengt wekelijks verdieping over een onderwerp waar in De Andere Krant aandacht voor is geweest. In de derde aflevering van De Andere Tafel praat vaste presentator Pieter Stuurman met arts ouderengeneeskunde Maaike Barents en oud-advocaat Frank Stadermann. Barents is lid van het Nederlandse Teleartsen Genootschap (Klik hier Dit genootschap heeft tijdens de corona periode patiënten geholpen met de off-label medicijnen hydroxychloroquine en ivermectine. Verschillende artsen werden vanwege dit handelen beboet door de inspectie. Ondertussen zijn enkele van deze boetes door de rechtbank nietig verklaard. Afgelopen week traden deze artsen uit de anonimiteit en deelden hun ervaringen middels een korte maar aangrijpende video. Barents en Stadermann duiden deze situatie medisch, juridisch en bespreken wat het met een arts doet wanneer de politiek op de stoel van de arts gaat zitten. De video van de artsen is te zien via; Klik hier informatie over dit dossier is te lezen via Klik hier op De Andere Krant via Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



10e
10e: Alles gaat mis met de tijd! - DE AVONDSHOW BACKSTAGE - VLOG 037

In deze 37e backstagevlog gaan we kijken hoe ondertitels gemaakt worden en lopen alle dagen door elkaar, soms zelfs achteruit! Als dat maar goed gaat... ★ Wil je ons iets sturen? Leuk joh! » Postbus 188, 1723 ZK Noord-Scharwoude of MAIL: vlogliefjes@gmail.com Met dank aan Janine, Koen, Oscar, Teun, Tom en Soon Mi voor hun bijdragen! Beluister alle muziek hier: Klik hier muziek: Arjen Lubach/Epidemic Sound VOLG MARTINE HIER ★ Instagram: Klik hier Threads: Klik hier



Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: Afl. 12

In de wereld is er onrecht op grote schaal. In het Bijbelboek Jeremia 31 belooft God een nieuw begin. Niet zomaar, als bij toverslag, maar Hij wil zijn woorden van recht en gerechtigheid in de mens leggen. Hij schakelt dus mensen in. Hoe dit precies zit, legt ds. René de Reuver uit in zijn overdenking. Ook in de liederen komt dit thema naar voren.



Ivo op zondag
Ivo op Zondag: Afl. 7

Het Boekenweekgeschenk komt van maar liefst zes auteurs: de hele familie Chabot. Hoe ziet hun zondagochtend eruit? Jane Goodall staat in de Galerij der Groten. Zij wordt dit jaar 90 jaar. Tevens is er een tentoonstelling over haar en haar werk in Den Haag: Jane Goodall Reasons for Hope. In de studio spreekt Ivo Judith de Leeuw, een streetartist die over de hele wereld muurschilderingen maakt. Zij vertelt over haar jeugd, haar bezoek aan het Paleis op de Dam als gast van de koning, en over haar persoonlijke betrokkenheid bij een kunstwerk in Rotterdam.



Earth Challenge
Earth Challenge: Afl. 1

Maar liefst 14 miljard jaar geleden is het allemaal begonnen met de oerknal. Maar hoe weten wetenschappers dat? We beginnen onze tijdreis en ontdekken dat de aarde in het begin een gloeiende bol met magma was, zonder enig teken van leven. We experimenteren met de oerknal en maken zelf super hete lava. Astronaut André Kuipers legt uit hoe het kan dat 70% van de aarde bestaat uit water en dat de maan belangrijk is om de aarde in evenwicht te houden. Expeditielid Marije Zuurveld begint haar avontuur met een opdracht op IJsland, waar ze met behulp van aardse warmte een ei probeert te koken. En wat is het geheim achter vulkaanuitbarstingen?



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Hij Eet Me Op! (Roblox)

Hij Eet Me Op! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



AFC Ajax
AFC Ajax: BETTER PREPARED 🧐📊 | Sparta 🆚 Ajax

In de laatste speelronde voor de interlandbreak, neemt Ajax het in Rotterdam op tegen Sparta. In deze Better Prepared zetten we alle feiten en cijfers in aanloop naar het duel op Het Kasteel op een rij. #spaaja #betterprepared ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



WNL op zondag
WNL Op Zondag: Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt er politiek, ondernemer

Te gast zijn president Klaas Knot van De Nederlandsche Bank over de stand van de Nederlandse economie, VVD-prominent en oud-minister Henk Kamp over het programkabinet, het kersverse Tweede Kamerlid Rosanne Hertzberger van NSC over haar passie voor politiek, en schrijver en journalist Arendo Joustra over zijn boek Qwerty, de lijst der lijsten.



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 11

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de H. Petruskerk te Roelofarendsveen. Celebrant: pastoor Jack Glas.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Afl. 11

Jaarlijks zetten duizenden vrijwilligers zich in voor de Vastenactie, en daarmee voor mensen elders in de wereld die het minder goed hebben getroffen dan wij. Een van hen is Corrie Hamers, bevlogen parochiaan uit Bergen op Zoom.



Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank, bewonder: Afl. 11

Rick Brink werd in 2019 uitgeroepen tot de allereerste minister van Gehandicaptenzaken. Dat is niet zo gek, want omzien naar elkaar staat voor hem hoog in het vaandel. Rick leeft naar wat er in de Bijbel staat en Giovanca gaat met hem in gesprek over de bijzondere band met zijn ouders.



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 29

Evert en Yvonne Ripzaad werden plotseling voogd van hun kleinkinderen wanneer hun dochter onverwachts overlijdt. In deze zware periode geven de kleinkinderen hun hoop en kracht om door te gaan. * Als grote zus staat Gea Nijland bij het graf van Harry, haar broertje. Te vroeg moest ze afscheid van hem nemen. Ze hoopt hem na dit leven weer te zien. * Beste vrienden Dennis en Ramona staan bij het graf van Ramona's moeder. Een wijze moeder, bij wie je je ei kwijt kon en een moeder die voor je klaarstond. Ook Dennis heeft warme herinneringen aan haar. Als overbuurjongen kwam hij veel bij hen over de vloer; het werd een tweede thuis.



Zappsport
Zappsport: Afl. 10

Emy leert baanwielrennen van olympisch kampioen Harrie Lavreysen. Het is de beurt aan de jeugd van FC Utrecht om te latjetrappen en in de kantine probeert Theo een nieuwe sport uit.



De verwondering
De verwondering: Afl. 11

Iedere dag staat minderbroeder Fer van der Reijken op met een zelfbedacht gebed: 'God, maak mij een instrument van Uw vrede', wenst hij. Hierin is Fer geïnspireerd door zijn grote leermeester Franciscus van Assisi. Deze heilige kwam op zijn pad toen hij als tiener een werkstuk over hem moest maken. Toen wist hij nog niet dat hij in zijn voetsporen zou treden. Fer heeft een gelofte van armoede en kuisheid afgelegd, maar hij voelt zich de koning te rijk. 'Ik zwem in een oceaan van mensen, maar er is er geen een van mij.'



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: BROOKHAVEN PAASEI ZOEKTOCHT! - *EXTREME* ALLE 35 EI LOCATIES (Nieuwe Update)

In deze video laat ik je ALLE locaties zien van de extreme paasei zoektocht in brookhaven! 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



vThorben
vThorben: Snuffie BEVRIJDEN Met Jessy! (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar Snuffie BEVRIJDEN Met Jessy! (Bloemburg) Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: DiT WiL LUCiLLA GRAAG DOEN OP HAAR EiGEN YOUTUBE KANAAL | Bellinga Vlog #3114

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 8

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 11

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 76

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 18

Als klein meisje was schrijver Janneke Siebelink soms overweldigd door de grootsheid van het leven. Na jaren van plezier en ploeteren zou ze landen bij de tekst waarmee ze ons vanavond op bed legt: blijf kalm te midden van alle lawaai.