True
Mensen.TV - TV kijken via internet, de beste Mensen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

Who's that girl? - Alle afleveringen
Who's that girl?
Who's that girl?: Afl. 8

Sylvana IJsselmuiden kreeg de titel Mooiste Vrouw van Nederland van de FHM in 2020. Maar naast een mooie verschijning heeft Sylvana veel meer te bieden, ondanks dat de oud Dumpert presentatrice daar veel vooroordelen over krijgt. Alles wat ze heeft bereikt is de trotse Friezin niet zomaar komen aanwaaien. Sylvana groeit op in Leeuwarden als jongste van vier, wat zeker niet altijd het gelukkige gezinnetje is. Ook krijgt ze op jonge leeftijd te maken met baarmoederhalskanker. Een ding is zeker: Sylvana zeurt niet, geeft nooit op en werkt keihard. En dat heeft haar gebracht waar ze nu is. Maar makkelijk was dat niet altijd.



Who's that girl?
Who's that girl?: Afl. 7

Zeynep Dag is een Nederlandse selfmade schoenen-icoon. Ze doet zaken met internationale sterren als Rihanna, Jennifer Lopez en Beyonce. En niet alleen Hollywood ligt aan haar voeten, haar miljoenenbedrijf heeft inmiddels voet aan wal gekregen in meer dan 84 landen. Als Nederlandse met Turkse roots moest ze, al sinds het vmbo, stevig in haar schoenen staan. Ze werd gepest, maar eiste van zichzelf dat ze iedereen een stap voor wilde zijn. Hierdoor werd ze een powerhouse in business en een voorloper in mode.



Who's that girl?
Who's that girl?: Afl. 6

Nochtli is bij het grote publiek bekend als online creator. De Mexicaans-Nederlandse dame heeft jarenlang de straten bewaakt in het blauw als politieagente, maar koos er acht jaar geleden voor om meer kleur te gaan dragen. Met een gigantisch succesvol fitnessimperium is dat geen verkeerde keuze gebleken. Ook in de liefde bleek ze geen blauwtje te lopen en is ze samen met haar Jeremy. Tel daar bijna 1 miljoen volgers bij op en haar leven lijkt zo perfect. Toch was dat in Nochtli's jeugd wel anders. Ze werd ernstig gepest en verloor haar moeder op jonge leeftijd.



Who's that girl?
Who's that girl?: Afl. 5

Gaby Blaaser, bekend van de tv-programma's SpangaS, GTST en The Bachelorette en als influencer, laat als nieuwe moeder een kwetsbare kant zien. Ze wordt vaak als een hard persoon gezien, terwijl ze als jong meisje juist erg verlegen was. Haar ouders leerden haar 'buiten lach je, binnenshuis huil je'. Haar verkering met tieneridool Jim Bakkum liet haar kennismaken met de harde realiteit van de showbizz, wat ook vernietigende gevolgen voor haar gezondheid met zich meebracht. Hoewel Gaby met haar ouders over alles kon praten, bleef het oorlogsverleden van haar familie een taboe. Samen met haar vader gaat ze in Oostenrijk op zoek naar antwoorden.



Who's that girl?
Who's that girl?: Maxime en de mensen in haar omgeving vertellen haar verhaal als kwetsbare puber.

Maxime Meiland kwam voor het eerst op televisie toen ze in het tv-programma 'Ik Vertrek' met haar ouders naar Frankrijk vertrok om een kasteel om te toveren tot een chambre d'hôte. Maxime en haar familie trotseerden nog meer roem toen zij hun eigen realityserie Chateau Meiland kregen. Maxime en de mensen in haar omgeving vertellen haar verhaal als kwetsbare puber. Maxime keert terug naar plekken waar ze zich heel eenzaam en 'het allergelukkigst' heeft gevoeld. Ze hoopt met haar verhaal andere meisjes en jongens een hart onder de riem te steken en te laten zien dat alle ellende ook weer overwonnen kan worden.



Who's that girl?
Who's that girl?: Dansen en zingen is het enige wat Sarita Lorena doet als ze de eerste jaren van ha

Als klein meisje droomt Sarita Lorena (26 jaar) er al van om zangeres te worden. Dansen, zingen en springen is het enige wat ze doet als ze de eerste jaren van haar leven opgroeit bij haar opa en oma in Brazilië. Als Sarita op negenjarige leeftijd naar het kleine Zeeuwse Waterlandkerkje verhuist, geeft ze deze droom niet op. Sarita zet door, werkt keihard en haar droom is uitgekomen. Wat veel mensen niet beseffen is dat het showbizzleven niet altijd over rozen gaat. En dat geldt zeker voor Sarita. Als in juli 2022 haar grote liefde Siki plotseling overlijdt, stort haar wereld in.



Who's that girl?
Who's that girl?: Als Dionne in 2011 haar YouTube-account begint onder de naam Onnedi heeft ze geen

Als Dionne in 2011 haar YouTube-account begint onder de naam Onnedi heeft ze nog geen idee tot wat voor een imperium haar kanaal gaat uitgroeien. Jarenlang maakt ze filmpjes waarin ze speelgoed uittest en slijm maakt. Tegenwoordig maakt ze video's en podcasts over misdaad. Haar populariteit blijft groot en haar publiek groeit met haar mee. Dionne groeit op in de gemeente Woerden en nog steeds is dit haar thuisbasis. Op haar zestiende begon Dionne een strijd tegen een eetstoornis, een geheim dat haar bijna fataal werd. Met haar openhartigheid hoopt ze mensen te inspireren om hun eigen pad naar zelfacceptatie te volgen.