True
Mensen.TV - TV kijken via internet, de beste Mensen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Hoe Normaal Ben Jij? - Alle afleveringen
Hoe Normaal Ben Jij?
Hoe Normaal Ben Jij?: Werk

Wat is normaal als het gaat om werk? Is het belangrijk om van je passie je werk te maken? Is het normaal om in het weekend je werkmail te checken? En wat doe je als je vijf miljoen euro wint? Zeg je direct je baan op of blijf je trouw aan je baas? Presentator Nienke de la Rive Box gaat samen met filosoof en psychiater Damiaan Denys, cabaretier Carolien Borgers en bezoekers van het Brainwash Festival op zoek naar de normaalste mens op het gebied van werk.Hoe Normaal Ben Jij?
Hoe Normaal Ben Jij?: Seks & Relaties

Wat is normaal als het gaat om seks en relaties? Is seks alleen geslaagd als je een orgasme hebt gehad? En wat doe je als je partner na een relatie van twintig jaar geen seks meer met je wil? Zet je er een punt achter of blijf je bij elkaar en haal je de seks elders? Nienke de la Rive Box gaat samen met filosoof en psychiater Damiaan Denys, cabaretier Carolien Borgers en bezoekers van het Brainwash Festival op zoek naar de normaalste mens op het gebied van seks en relaties.Hoe Normaal Ben Jij?
Hoe Normaal Ben Jij?: Beschaving

Wat houdt beschaving in? Wat doe jij bijvoorbeeld als iemand in een stiltecoupé harde muziek luistert? Presentator Nienke de la Rive Box gaat samen met filosoof en psychiater Damiaan Denys, cabaretier Carolien Borgers en bezoekers van het Brainwash Festival op zoek naar de normaalste mens.