True
Mensen.TV - TV kijken via internet, de beste Mensen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

07-06-2024
Ziggo Sport voetbal


Where the wild men are
Where the wild men are: Afl. 8

Ben Fogle bezoekt muzikant Vanessa Forero. Ze woont diep in de Sierra Nevada de Santa Marta, een geïsoleerde bergketen in het noorden van Colombia. Hij ontdekt haar magische huis, ooit een overwoekerde koeienweide, maar nu een idyllisch bergreservaat. Samen werken ze aan het verbeteren van de woning op de steile berghelling en ze krijgen bezoek van een lid van de oorspronkelijke bewoners van het land. Ben helpt Vanessa met het componeren van muziek en hoort een van de meest bijzondere overlevingsverhalen die hij ooit heeft gehoord.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S – "PRETPARK OP STELTEN" – OFFICIËLE TRAILER 2024

Met trots presenteren wij jullie de trailer van onze nieuwe bioscoopfilm De Bellinga’s: Pretpark op Stelten! 🤩🎢 Dit was weer een feestje om te maken 🥳 Vanaf 10 juli is de film exclusief in de bioscoop te zien. Gaan jullie weer kijken? Na het enorme succes van hun eerste twee films zijn de Bellinga’s terug met een nieuw zomers avontuur vol vrolijke liedjes. Hoera, het is weer zomervakantie en de familie Bellinga heeft superleuke plannen! Ze hebben een vakantiehuisje op een supergaaf pretpark en mogen alle attracties uitproberen. Veel tijd hebben de Bellinga’s alleen niet, want de kids moeten repeteren voor de parkshow en papa Daniël is in training voor de Zomerspelen waar hij de prijs kan winnen voor ‘coolste papa van het jaar’. Ondertussen moeten ze ook nog op de hond van de directeur passen en dat is geen eenvoudig klusje. Als twee bekende boeven ineens opduiken op het park, is de chaos compleet en belanden de Bellinga’s in een doldwaze achtervolging. #bellingafilm3 #pretparkopstelten #debellingas #bioscoopfilm Video bevat betaalde samenwerking met @jabadooproductions Voor Info Klik hier @dutchfilmworks #bellingafilm ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

De week van Thomas. Met politiek verslaggever Thomas van Groningen en CDA-leider Henri Bontenbal. * Xander van der Wulp over het boek Het jaar van Caroline, Pieter en Geert, dat hij samen met Joost Vullings schreef. * Jort Kelder over de laatste weken van premier Mark Rutte. * Haagsche Historie: het ongemakkelijke huwelijk tussen politiek en sport. Met oud-tennisser en sportcommentator Marcella Mesker.



2Doc
2Doc: Frans Bromet volgt verschillende wietkwekers die door een loting zijn aangewezen als eerste le

Frans Bromet volgt verschillende wietkwekers die door een loting zijn aangewezen als eerste leveranciers van legale wiet. Maar terwijl deze ondernemers grote investeringen doen, laat de echte uitrol van het overheidsexperiment op zich wachten. Dreigt het experiment al bij voorbaat te mislukken of is het een kwestie van geduld?



FORMULA 1
FORMULA 1: FP1 Highlights | 2024 Canadian Grand Prix

After a rain delay, things finally got under way at Circuit Gilles Villeneuve for first practice! Catch up with all the important info and running order from a soggy first session. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #CanadianGP



De Oranjezomer
De Oranjezomer

Bekijk aflevering 15 van De Oranjezomer uit seizoen 3 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 7 juni, 21:36 uur bij SBS6. De Oranjezomer is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Hoorzitting ministers. Voor het eerst moeten de bewindslieden die in het nieuwe kabinet komen in een hoorzitting in de Tweede Kamer vragen beantwoorden over hun geschiktheid en motivatie. We praten met Wim Voermans, Eva Kuit en Joost Sneller. * Spanningen tussen Israël en Libanon. De beschietingen tussen Hezbollah en het Israëlische leger worden alsmaar heftiger. We praten met Nora Stel en we schakelen met correspondent in Israël Nasrah Habiballah. * Hoe kunnen boeren omgaan met extreem weer? Vanwege het natte voorjaar kunnen veel akkerbouwers hun land niet inzaaien. Boeren krijgen steeds vaker te maken met extreem weer.



De Grote Muziekquiz
De Grote Muziekquiz

Eddy Keur en Emmely de Wilt vs. Jeroen Nieuwenhuize en Celine Huijsmans.



Sterren Muziekfeest op het Plein
Sterren Muziekfeest op het Plein: Afl. 1

Hup, Holland, hup! Diverse Nederlandstalige artiesten zingen hun grootste Oranje-hits. Met optredens van onder anderen Marco Schuitmaker en John de Bever.



2 voor 12
2 voor 12: Afl. 17

Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.



EnzoKnol
EnzoKnol: DE GEBOORTE VAN ONZE ZOON RIVEN ❤️

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier vette peace ✌



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 115

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.





Eus' Boekenclub
Eus' Boekenclub: Afl. 5

Met schrijver Mohammed Benzakour, een leesclub bestaande uit Nazmiye Oral en Michiel van Erp, dichter Robin Block en burgemeester José van Egmond (Reimerswaal).





Op de spoed
Op de spoed: Afl. 4

Verpleegkundige Danny bereidt zich voor op een aanmelding van de ambulance. Daarvoor moet de traumakamer in orde worden gemaakt. Het gaat om meneer Verheijen die erg benauwd is en veel last heeft van buikpijn. Ook komt de tweejarige Bobby met haar moeder naar de SEH met een wond. SEH-arts Joris, Gor en Danny overleggen hoe ze de wond bij Bobby het beste kunnen hechten om zo min mogelijk littekens achter te laten. Dan brengt de ambulance mevrouw Donkers op de spoed. Ze is longpatiënt en was drie dagen ervoor ook al op de spoedeisende hulp. Nu is ze er weer, omdat ze opnieuw benauwd en erg kortademig is.







NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 159

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Mabel heeft haar hondje Beer alvast meegenomen om kennis te maken met Michel. En ze ontdekken al snel dat ze allebei niet de moeilijkste zijn. De date van Cor en Marijke is vierentwintig uur lang genieten.







Het klokhuis
Het Klokhuis: De Jostiband is een orkest met 140 muzikanten die allemaal een verstandelijke beperkin

De Jostiband is een orkest met 140 muzikanten die allemaal een verstandelijke beperking hebben. Dankzij speciale kleurentoetsen weten ze precies wat ze moeten spelen. Janouk volgt een accordeonist bij de repetitie voor een groot concert. Verder vertelt professor Scherder wat er met je hersens gebeurt als je muziek maakt. Ook is muziek de oplossing voor stress en sloomheid: Maak je wel genoeg muziek?





Klaas kan alles
Klaas Kan Alles: Kan Klaas zich onderdompelen in Japanse cultuur?

Kan Klaas een traditionele theeceremonie leiden, karaoke zingen en zich voortbewegen in een futuristisch exoskelet? Kortom, kan Klaas zich onderdompelen in het verleden, het heden en de toekomst van de Japanse cultuur?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 136

Nieuwe femicide aanpak * Terugblik Europese verkiezingen * Elektrische auto's uit China krijgen hogere importheffing



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 114

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Gedupeerde klanten slepen Bunq Bank voor de rechter wegens nalatigheid. Veel klanten zijn hun geld kwijtgeraakt doordat de bank online slecht beveiligd is. En de kruisboogschutter die twee mensen doodde in Almelo hoeft niet de cel in. Hij is veroordeeld tot tbs met dwangverpleging.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: BELLETJE LELLEN in BROOKHAVEN! || Fan Friday

Ik geef het toe. Vroeger deed ik weleens aan belletje lellen! Dan bedoel ik wel in het echte leven, maar tegenwoordig kan het ook in Brookhaven. Ik bel dan aan en verstop me super snel. Wat zijn alle verhalen die we tegenkomen van de bewoners? 𝘽𝙀𝙎𝙏𝙀𝙇 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » Het boek is NU beschikbaar, waaronder een gelimiteerde Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Op = op dus bestel het snel! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 110

Het koninklijk gezin wordt tijdens de twee jaarlijkse persmomenten op de foto gezet. Dit keer voor hun eigen paleis: Huis ten Bosch. Josine Droogendijk was er ook bij aanwezig. * Gregory Sedoc praat ons bij over het EK Atletiek, dat van start is gegaan in Rome. * Robèrt van Beckhoven maakt een lekker toetje met asperges. * De tributeband The Analogues treedt op.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 156

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Martin Garrix
Martin Garrix & DubVision feat. Shaun Farrugia - Wherever You Are (Lyric Video)

Martin Garrix & DubVision feat. Shaun Farrugia - Wherever You Are (Lyric Video) ♫ Wherever You Are is out now: Klik hier new song Wherever You Are together with DubVision and Shaun Farrugia is out now on STMPD RCRDS! Turn on subtitles for the official lyrics! 💬 Subscribe to my channel: Klik hier turn on notification so you never miss one of my videos! 🔔 💬 Come hang out with me and STMPD RCRDS artists on our Discord server: Klik hier Martin Garrix: Facebook: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier DubVision Instagram: Klik hier Klik hier Klik hier Shaun Farrugia Instagram: Klik hier STMPD RCRDS YouTube: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Martin Garrix Top Music Videos: Used To Love: Klik hier Days: Klik hier On Life: Klik hier Klik hier To Be Lonely: Klik hier The Name Of Love: Klik hier For You: Klik hier Far Away: Klik hier Klik hier #MartinGarrix #DubVision #STMPDRCRDS Martin Garrix staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



vThorben
vThorben: Ik Ben ONTSNAPT!

Bedankt voor het kijken naar Ik Ben ONTSNAPT! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



PSV
PSV: Lore Jacobs = 🔴⚪️

De negentienjarige Lore Jacobs is PSV'er! Lore komt over van RSC Anderlecht en tekent tot 2027! 🤩 ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier





Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Te gast zijn: politiek verslaggever Tessa van Viegen, politiek commentator Wo

Te gast zijn politiek verslaggever WNL Tessa van Viegen, politiek commentator De Telegraaf Wouter de Winther en diplomatiedeskundige Robert van de Roer. Met hen hebben we het over de voorlopige uitslagen van de Europese verkiezingen en een verschuivend machtsblok in Europa.





FORMULA 1
FORMULA 1: Thursday Drivers' Wrap | 2024 Canadian Grand Prix

We're back in Montreal, Canada at Circuit Gilles Villeneuve for 2024. Hear from the drivers ahead of the race weekend. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: DE KiNDEREN NEMEN MAMA TOTAAL NiET SERiEUS … | Bellinga Vlog #3172

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 114

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 158

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



FORMULA 1
FORMULA 1: Weekend Warm-Up! | 2024 Canadian Grand Prix

It's good to be back, Canada! Join Jolyon Palmer, Laura Winter, Ruth Buscombe and Lawrence Barretto for a preview of one of the most fun-filled weekends of the year in Montreal. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #CanadianGP



Ziggo Sport
EEN OVERTUIGEND NEDERLAND IN TWEEDE HELFT!!🔥🤩 | Nederland vs Canada | Vriendschappelijk Interland

Goals en highlights van Nederland - Canada gespeeld in het vriendschappelijke interland op 06/06/2024. Bekijk alle doelpunten en hoogtepunten in de samenvatting van deze interlandwedstrijd. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video's Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier al het UEFA Europees voetbal vanaf augustus op 1 plek: Ziggo Sport. Met de beste analisten en presentatoren, vanuit de allernieuwste, hypermoderne studio. Meer informatie & weten hoe je kunt kijken? Check Klik hier Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #nederland #canada #ZiggoSport



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 58

Als je duisternis hebt gekend in je leven is het soms verleidelijk om in het donker te blijven hangen. Toch moedigt zorgondernemer Xavière Kolk ons aan om te kiezen voor het licht.