True
Mensen.TV - TV kijken via internet, de beste Mensen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

13-01-2024
NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 2

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting PSV - Excelsior Rotterdam

26m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 13 januari.









Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 13 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 13 januari, 22:40 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting PEC Zwolle - sc Heerenveen

11m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 13 januari.







Born winners
Born winners: De duo's nemen het tegen elkaar op in een kanopolo-race en basketbal challenge.

De duo's nemen het tegen elkaar op in een kanopolorace en basketbalchallenge. Al gauw blijkt dat de oud-sporters aan fanatisme niks hebben ingeboet en dat hun drive om te winnen sterker is dan ooit nu ze niet alleen voor zichzelf strijden, maar ook met hun kind voor de familie-eer. Falko Zandstra en zijn dochter groeien na een moeilijke periode, door samen te sporten, steeds meer naar elkaar toe.



Stand van Nederland
Stand van Nederland: Afl. 1

Traditiegetrouw nemen de moeders meer zorgtaken op zich, maar wat vinden de jonge vaders van nu hiervan? Staat dit op het punt om te veranderen? Elif Isitman is zelf zwanger en gaat op onderzoek uit.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting FC Twente - AZ

17m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 13 januari.









Moltalk
MolTalk: Afl. 2

Te gast zijn: Anke de Jong, Charlotte Nijs en Rick Paul Mulligen.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Wat is de rol van Nederland in Jemen? De Verenigde Staten hebben afgelopen nacht opnieuw aanvallen uitgevoerd op doelen van de Houthi-rebellen in Jemen. De aanvallen zijn erop gericht een einde te maken aan de agressie in de Rode Zee. Te gast is defensiespecialist Patrick Bolder. * Academisch activisme. De oorlog tussen Israël en Hamas wordt ook in de Nederlandse collegebanken uitgevochten. Wij gaan langs in Leiden, waar aan de universiteit de spanningen door de oorlog flink opliepen. * Economische strijd in de Indo-Pacific. Nieuwsuur is op de Filipijnen, waar de machtsstrijd met China steeds duidelijker voelbaar wordt.





Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting FC Twente - AZ

13m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 13 januari.



Verborgen verleden
Verborgen verleden: Afl. 1

Via de jeneverstokers in Schiedam, de Brabantse armoe en een rits onwettige kinderen reist presentator en muzikant Raven van Dorst naar het chique Brugge van de 17e eeuw. Daar hebben diens invloedrijke voorouders flink wat sporen nagelaten die de geschiedenis tastbaar maken. Heeft Raven dan toch echt ridderbloed door diens aderen lopen?







Wie is de Mol?
Wie is de Mol?: Afl. 2

De kandidaten zijn Anna Gimbrère, Babs Schutte, Fons Hendriks, Jeroen Spitzenberger, Jip van den Toorn, Justin Mooijer, Kees van der Spek, Rian Gerritsen, Rosario Mussendijk en Tooske Ragas. In Mexico proberen zij geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is de Mol. Wie ontmaskert de Mol?



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 2

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



The Tribute, battle of the bands
The Tribute: Battle of the Bands

Bekijk aflevering 2 van The Tribute: Battle of the Bands uit seizoen 3 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 13 januari, 19:59 uur bij SBS6. The Tribute: Battle of the Bands is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Op weg naar de Zapp Awards
Op weg naar de Zapp Awards: Afl. 2

Kijkje achter de schermen bij de voorbereidingen van de Zapp Awards 2024, waarbij kinderen meebepalen over de inhoud van de liveshow. * Er wordt gezocht naar geschikte muziek en een poging gedaan de Zapp Award van Ilse Warringa te stelen. * De pauwenmascotte werft stemmen door het hele land én bekend wordt wie de genomineerden zijn van de Lief Gebaar Award: een prijs voor een bijzonder kind dat iets goeds heeft gedaan voor de wereld om zich heen.





Proefkonijnen
Proefkonijnen: Afl. 1

Jurre en Sahil geven letterlijk hun lichaam aan de wetenschap. Door middel van een levensgevaarlijke stunt testen de proefkonijnen of ze vanaf hun luie reet een wereldkampioen kunnen verslaan. In de STU komen de proefkonijnen erachter of een volle blaas écht kan knappen en testen ze of het mogelijk is een konijn een highfive te leren. In Glijdt't? is het een kleurrijk spektakel, want ze glijden op verf.



Kassa
Kassa: Afl. 2

Namen, woonadressen en een aantal cijfers van IBAN- of creditcardnummers. Een paar voorbeelden van klantgegevens die in handen zijn gekomen van kwaadwillenden na een hack op Easypark. Geen gevoelige informatie volgens het bedrijf achter de parkeerapp. Klopt het wat zij zeggen? En deed het bedrijf genoeg om deze hack te voorkomen? En verder hormoonzalfgewenning. Wat als hormoonzalf smeren niet meer helpt en de eczeemklachten alleen maar verergeren? En natuurlijk is Mai er weer in de Belbus.



Kook van jou
Kook van jou: Afl. 2

Yvon kookt met Kim. Zij is pas 26 en heeft door een chronische ziekte nooit betaald werk kunnen doen. Aan Yvon vertelt ze hoe ze daarmee om heeft leren gaan. In haar jeugd zorgde dat voor strubbelingen tussen haar en haar moeder. Vandaag kookt ze voor haar, omdat ze niet zonder haar steun kan. In Almere ontmoet Yvon twee goede vrienden; Jiba en Cedrik alias Snoop. Eén van hen is nu dakloos maar droomt ervan een eigen restaurant te openen. In Rotterdam doet Yvon samen met 65-jarige Magda boodschappen bij de Voedselbank. Ze heeft altijd armoede gekend, maar ze is erg tevreden met haar leven.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam

14m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 13 januari.





Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Emmen - NAC Breda

22m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op zaterdag 13 januari.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 13

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Zin in morgen
Zin in morgen: Li An Phoa loopt sinds hele rivieren af. Kim-Lian loopt een stukje met haar mee. Coli

Li An Phoa loopt sinds 2015 hele rivieren af, van bron tot zee. Al lopende mobiliseert ze zogenaamde 'rivier-families': de burgers, boeren, bestuurders en burgemeesters die in hetzelfde stroomgebied wonen. Kim-Lian loopt een stukje met haar mee langs de Vecht. Het kunstenaarsechtpaar Colien en Eduard hebben een omslag gemaakt in hun carrière: van commerciële kunst in de Randstad naar duurzame levenskunst met MBO-studenten van het Noorderpoort College in Groningen.



Rachel en Elbert passen op
Rachel en Elbert passen op: Afl. 6

Nu boer Paul weg is, ervaren Rachel en Elbert hoe zwaar het is om de boerderij draaiende te houden. De vermoeidheid slaat toe, wat leidt tot kleine irritaties die niet handig zijn, wanneer je samen moet werken. Ze vergeten helemaal de tijd en beginnen veel te vroeg met het binnenhalen van de koeien. Dat zal boer Paul vast niet leuk vinden. Gaan Rachel en Elbert het redden of loopt het alsnog uit op een ramp?



Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video's

Bekijk aflevering 2 van Lachen om Home Video's uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 13 januari, 18:28 uur bij SBS6. Lachen om Home Video's is een Amusement programma



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 2

Nabestaanden vertellen over het verlies van een dierbare op begraafplaatsen door heel Nederland.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 11

Slachtoffer schietpartij Rotterdam Marlous meldde zich tientallen keren bij de woningcorporatie, zegt buurt * Deense koningin treedt af, waarom is het Deense koningshuis onomstreden? * Dit zijn de gevolgen van demografische ontwikkelingen in de toekomst * De oplossing voor tinnituspatiënten lijkt in zicht, maar werkt het echt?



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 73

Arjan Lock is op bezoek in een van de vele vluchtelingenkampen in het noorden van Somalië. Hij ontmoet hier Halima en haar zieke zoontje Abouker. Het kindje is verzwakt door ondervoeding. Gelukkig is er een mobiele kliniek, bedoeld voor jong en oud. De dokters en verplegers verplaatsen zich door middel van een vlot over het water naar de gezinnen die aan de andere kant van de rivier wonen. Ze komen elke week en steeds is de opkomst groot. Dat is niet zo gek: de dokters delen voedingsrijke pindapasta uit voor de ondervoede kinderen, waar ze snel van groeien.





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 1

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Socutera
Socutera: Afl. 2

Met de steun van trouwe supporters en donateurs zet Aidsfonds zich in voor iedereen die met hiv en aids te maken heeft. In Nederland en in de rest van de wereld. Samen stoppen we aids.



Nederland zingt
Nederland Zingt: Afl. 2

Wat onze omstandigheden ook zijn, God is bij je en gaat er samen met jou doorheen. Een van de liederen die gezongen wordt is 'Er is een verlosser'. Jantine Versluis vertelt waarom dit lied voor haar symbool staat voor een keerpunt in haar leven.



Zapp Detective
Zapp detective: Wie heeft Emma Wortelboer, vlak voordat haar nieuwe juice-channel online kwam, vermo

Op een groot gemaskerd feest kondigt Emma Wortelboer aan dat zij een nieuw juicechannel gaat beginnen. Maar voordat deze online komt, wordt zij vermoord. Acht bekende jeugdsterren hebben slechts twaalf uur de tijd om deze moord op te lossen. Wie van deze acht is de dader? Via verborgen cameraatjes in onder andere robotstofzuigers, elektrische tandenborstels en kruimeldieven heeft Emma zeer belastend materiaal kunnen filmen. Wie is er een oplichter? En is een bekende YouTube-ster echt een moordenaar?





De verandering
De Verandering: Afl. 2

Mona Kunenborg is de jongste in een gezin met vier meiden. In het gezin is een groot geheim, waar Mona lange tijd niets van weet. Zij en haar zussen zijn bang voor hun vader. Hij is beroepsmilitair en drilt zijn gezin alsof het zijn soldaten zijn. Nooit is het goed genoeg, altijd is er wel iets aan te merken. Vooral Mona heeft daar zwaar onder te lijden en ze is diepongelukkig. Maar dan, als jonge tiener, komt ze erachter welk geheim er schuilgaat in het gezin. Voor Mona is dat de genadeklap en komt haar leven op z'n kop te staan. Wat is dat geheim en hoe gaat Mona daarna om met haar diepe gevoel van minderwaardigheid?



Petrus in het land
Petrus in het land: Afl. 2

De Drie Ranken in Apeldoorn is een oecumenische geloofsgemeenschap waarin drie tradities samenkomen. We ontmoeten de clubhelden die deze club zo speciaal maken. Dominee Hanneke Siebert vertelt als heldin op sokken over verbinding: 'Als mensen elkaar echt zien, als ik jou zie en jij mij, daar is verbinding tussen mensen. Als mensen elkaar zien zoals ze zijn, daar is God.' Tijdens het wekelijkse eetcafé worden mensen uitgenodigd om elkaar echt te zien en wordt er gekookt met een bijdrage van de Voedselbank. Bij de kinderviering 'De Lichtboot' wordt aan de jongste generatie het clubgevoel overgebracht.



De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Dennis van Aarssen (winnaar The Voice) heeft een verzoek aan Ivo. Hij vraagt hem om de tuin aan te pakken van Marieke en haar drie zoons. Tobias, haar zoon van 11, heeft een spierziekte waardoor hij steeds verder achteruitgaat. Het gezin woont sinds 1,5 jaar in een aangepaste woning, maar de tuin is nog niet rolstoelvriendelijk. Ivo en zijn team gaan ervoor zorgen dat Tobias met zijn rolstoel de tuin in kan en dat zijn broer Julian in diezelfde tuin lekker kan voetballen. Door een creatief idee, zorgt Ivo ervoor dat al deze wensen in een kleine tuin worden verwezenlijkt. Een hele dankbare klus voor het complete team, want ook de woonkamer krijgt een mooie metamorfose.



Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 2

Jasper 366, een wereldberoemde hengst uit een klein Fries dorpje, heeft het leven van zijn eigenaren totaal veranderd.



Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 2

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.



Bassie & Adriaan
Bassie & Adriaan: Een portret van het iconische duo Bassie en Adriaan die wel 50 jaar lang samen heb

Vijftig jaar lang hebben Bas en Aad van Toor samengewerkt. Eerst 25 jaar lang als het acrobatenduo The Crocksons en daarna 25 jaar als clown Bassie en acrobaat Adriaan. Ze reisden de wereld over voor hun populaire televisieserie. Naast hun televisieserie gingen ze ook de theaters in Nederland en België in met hun eigen shows. Een druk bestaan voor de broers. Bas en Aad van Toor vertellen hoe zij hun tijd als Bassie & Adriaan hebben beleefd. Ook Hans Beijer als B100 vertelt uitvoerig over zijn belevenissen in de series. Verder komen Paul de Leeuw en Gert Verhulst aan het woord over hun samenwerking met Bassie & Adriaan.



Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 1

Producer en artiest Russo komt langs. Hij treedt op met Conditie, een nummer dat hij samen met rapper Donnie heeft gemaakt. Montana treedt op met haar nieuwste single Achterna.



Kinderen voor Kinderen
Kinderen voor Kinderen: Afl. 8

Nikki (9) is bang voor honden en dat vindt ze erg vervelend. Ze wil namelijk heel graag bij haar buurmeisje spelen, maar zij heeft een hond! Kinderen voor Kinderen komt in actie om Nikki te helpen met haar hondenangst.



Close Up
Close Up: Wanneer fotograaf Koos Breukel een ernstig auto-ongeluk overleeft, ontstaat bij hem de die

Wanneer fotograaf Koos Breukel in 1992 een ernstig auto-ongeluk overleeft, ontstaat bij hem de diepe wens om meer persoonlijk werk te gaan maken. Hij fotografeert de overlevenden van de Faro-vliegramp en richt zich steeds meer op het maken van eerlijke, zelfs rauwe portretten van mensen. Regisseur Lex Reitsma toont de fotograaf aan het werk in zijn studio, wanneer hij de stilte opzoekt op zijn eilandje bij Vinkeveen, en bij het inrichten van een expositie met foto's van zijn zoon.



Zappsport The Battle
Zappsport The Battle: Afl. 1

De handballers van Des72 nemen het op tegen de volleyballers van VV Flits. Wie weet het mandje het vaakst te vinden en scoort de meeste punten?



Zappsport Battle
Zappsport Battle: Afl. 1

Kindersportprogramma waarin Ron Boszhard en Britt Dekker kinderen kennis laten maken met verschillende soorten sporten. Het Oranje team van Ron en het Blauwe team van Britt strijden, na een korte training, tegen elkaar tijdens de alles beslissende battle. Welk team wint de Zappsport trofee?



Bouwer Power
Bouwer Power: In het hotel moeten twee muren gestuukt worden, maar de stukadoor is te laat. Volgens

Soy Kroon haalt Elijah met de klusbus op voor het oplossen van een bouwprobleem in een hotel. In het hotel moeten twee muren gestuukt worden, maar de stukadoor is te laat. Volgens Soy is dit een klusje dat ook door het Bouwer Power team kan worden opgelost. Maar is dat ook zo?





NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 12

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.