True
Mensen.TV - TV kijken via internet, de beste Mensen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Wie Ben Ik? - Alle afleveringen
Wie Ben Ik?
Wie Ben Ik?: "Ben ik een bekende hond?"

Gasten: Géza Weisz, Gert Verhulst, Silvester Zwaneveld en Arie Koomen.Wie Ben Ik?
Is Britt Dekker de beste kandidaat ooit van Wie Ben Ik?!

Gasten: Nienke Plas, Frits Sissing, Frank Evenblij en Britt Dekker.Wie Ben Ik?
Wie Ben Ik?: Afl. 1

Gasten: Dilan Yurdakul, Joep Sertons, Anouk Maas en Bert Kuizenga.Wie Ben Ik?
Wie Ben Ik?: Afl. 7

Enzo Knol en Steven Brunswijk nemen het samen met Najib op tegen het team van Jandino, met Herman den Blijker en Dennis Weening.Wie Ben Ik?
Wie Ben Ik?: "Jij bent ziek in je hoofd!"

Gaat team Ruben, met Trijntje Oosterhuis en Imanuelle Grives of team Tijl, met Quinty Trustfull en Roué Verveer, er dit keer met de winst vandoor?Wie Ben Ik?
Wie Ben Ik?: Afl. 6

Jan Joost van Gangelen en Hélène Hendriks gaan samen met teamcaptain Ruben de strijd aan. Weten zij te winnen van Tijl en zijn teamgenoten Esmée van Kampen en Kim Feenstra?Wie Ben Ik?
Wie Ben Ik?: Leo Alkemade kan niet tegen zijn verlies...

Elske de Wall en Valerio Zeno proberen samen met Ruben het team van Tijl, met Martine Sandifort en Leo Alkemade, te verslaan.Wie Ben Ik?
Wie Ben Ik?: Danny de Munk staat stijf van de stress...

Het team van Ruben, met Angela Groothuizen en Budddy Vedder, trekt ten strijde tegen het team van Tijl, met Danny de Munk en Marlijn Weerdenburg.Wie Ben Ik?
Wie Ben Ik?: 'Krijgen we extra punten als we ook weten waar de woorden staan?'

Ruben van der Meer en Froukje de Both strijden samen met teamcaptain Ruben Nicolai tegen teamcaptain Tijl Beckand, die hulp krijgt van Jeroen van Koningsbrugge en Anouk Hoogendijk.Wie Ben Ik?
Wie Ben Ik?: 'Hebben jullie zin om te winnen?'

Het team van Ruben, met Sander Lantinga en Coen Swijnenberg, neemt het op tegen het team van Tijl, met Ferry Doedens en Holly Mae Brood.Wie Ben Ik?
Wie Ben Ik?: Tijl geeft het publiek een afbrander

Ruben Nicolai krijgt deze aflevering versterking van Rick Paul van Mulligen en Kasper van Kooten. Tijl Beckand verwelkomt Remco Veldhuis en Richard Kemper in zijn team.Wie Ben Ik?
Wie Ben Ik?: Paul de Leeuw draagt een string

De teams worden versterkt door Angela Groothuizen en Nicolette Kluijver. Samen met Gordon, Jandino, Paul en Richard proberen ze zo snel mogelijk te raden wie, wat of waar ze zijn.Wie Ben Ik?
Wie Ben Ik?: "Paul, gedraag je!"

Peter van der Vorst neemt plaats aan de desk bij Gordon en Richard. Zij proberen zo snel mogelijk te raden wíe zij zijn. Guido Weijers probeert samen met Paul en Jandino te achterhalen wát ze zijn.Wie Ben Ik?
Wie Ben Ik?: Wat zijn de pauwen stil...

Kees Tol en Humberto Tan schuiven aan bij de teams van Jandino Asporaat, Richard Groenendijk, Gordon en Paul de Leeuw. Ze moeten zo snel mogelijk raden wie, wat en waar ze zijn.Wie Ben Ik?
Wie Ben Ik?: Erica Terpstra heeft er zin in!

Samen met Erica Terpstra en Rick Brandsteder hoopt Najib zijn opponent Jandino en diens team, dat bestaat uit Romy en Antje Monteiro, te verslaan.Wie Ben Ik?
Wie Ben Ik?: Kleine wasjes, grote wasjes

Team Najib krijgt bijval van Freek Bartels en Alex Klaasen. In team Jandino dit keer Jörgen Raymann en Pip Pellens.Wie Ben Ik?
Wie Ben Ik?: "Aanwijzing? Er is geen aanwijzing"

Ronald Molendijk en Evelyn Struik strijden samen met Najib tegen Jandino en zijn metgezellen, John Williams en Jochem van Gelder.Wie Ben Ik?
Wie Ben Ik?: "Ga je me volspuiten?"

Najib krijgt steun van Tygo Gernandt en Achmed Akkabi. Jandino gaat samen met Gerard Joling en Frank Dane de strijd met hen aan.Wie Ben Ik?
Wie Ben Ik?: "Mensen komen graag bij je binnen"

Team Najib, met Marieke Elsinga en Gerard Ekdom, neemt het op tegen Team Jandino, met Maik de Boer en Manon Meijers.Wie Ben Ik?
Wie Ben Ik?: "Mooie rechercheur ben jij John!"

Erica Terpstra en Rick Brandsteder nemen het op tegen Romy en Antje Monteiro.